Activiteiten RSDA

  • Op de wekelijkse clubavonden van half september tot eind april, kunnen RSDA-leden  hun video- en/of diaproducties laten jureren. De video- en diaproductie die aan het eind van het seizoen de hoogste score heeft, krijgt voor video de Jaco-trofee en voor dia de RSDA-trofee een jaar in het bezit.
  • Ieder jaar houdt de RSDA voor de leden met aanhang een nieuwjaarsreceptie. Een gezellige avond waar ook de winnende video- en diaproductie van het vorige seizoen vertoond worden.
  • Bij de RSDA kunnen de leden ieder seizoen meedoen met de themawedstrijd. Het thema voor dit seizoen is "VRIJ". Met deze wedstrijd kun je individueel, maar ook als groepje RSDA-leden mee doen. De wedstrijd wordt door een vast team van drie personen gejureerd. Op de slotavond worden de winnende video- en diaproducties bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt.
  • Sinds vorig seizoen is er bij de RSDA een wedstrijd voor één minuut video- en diaproducties, ook hier worden de winnende producties op de slotavond bekend gemaakt.
  • Als afsluiting van het seizoen wordt er voor de leden met aanhang een gezellige avond gehouden waar de prijzen van het afgelopen seizoen uitgereikt worden

P.S. de data van deze activiteiten kunt u vinden door te klikken op agenda

 

Bezoekersteller